Ούτε οι ίδιοι οι τραυματιοφορείς του ασθενοφόρου στην Ταγκουατίνγκα της Βραζιλίας δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν διαπίστωσαν ότι ένα σκυλάκι τους ακολουθούσε για πολλή ώρα.

Ο Σπάικ, όπως είναι το όνομα του αξιαγάπητου σκύλου του βίντεο, είδε το αφεντικό του, έναν νεαρό άστεγο άνδρα, να μπαίνει στο ασθενοφόρο μετά από επιληπτική κρίση. Όταν αυτό ξεκίνησε για το νοσοκομείο, έκανε αυτό που θα έκανε ένας απόλυτα πιστός φίλος: έτρεξε από πίσω!

Παρά τους προφανείς κινδύνους για τη ζωή του αλλά και την αδιαμφισβήτητη κούραση, το σκυλάκι δεν σταμάτησε να τρέχει στιγμή πίσω από το όχημα.

Οι τραυματιοφορείς, λοιπόν, σε ένα φανάρι άνοιξαν την πόρτα και το σκυλάκι αμέσως πήδηξε μέσα! Μάλιστα, με το που έκατσε δίπλα στο αφεντικό του, ο νεαρός άνδρας άρχισε να μιλάει!

«Δεν έχω ξαναδει κάτι τέτοιο στα 19 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά» είπε ο Κελιοσμάρ Φερέιρα, ένας εκ των τραυματιοφορέων.

Φθάνοντας στο νοσοκομείο, ενημερώθηκαν οι γιατροί για το συμβάν και επιτράπηκε στον Σπάικ να συνοδεύσει το αφεντικό του στα επείγοντα περιστατικά, όπου καθόταν συνεχώς δίπλα από το κρεβάτι του!

Ευτυχώς η κατάσταση του νεαρού άνδρα δεν ήταν ανησυχητική και έτσι πήρε αργότερα την ίδια ημέρα εξιτήριο.

Όπως σχολίασαν, αν και ο νεαρός άστεγος είναι πάμπτωχος σε υλικά αγαθά σίγουρα πρέπει να είναι από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου αφού έχει βρει τόσο πιστή και ανιδιοτελή αγάπη…