Σε περιορισμένο αριθμό αι��ουσών θα προβληθεί τελικά ανήμερα των Χριστουγέννων η ταινία «The Interview», παρά τις απειλές για τρομοκρατικές επιθέσεις!

Όπως ανακοίνωσε η «Sony Pictures», η κωμωδία με πρωταγωνιστές τους Τζέιμς Φράνκο και Σεθ Ρόγκεν θα κυκλοφορήσει σε κάποια σινεμά, αλλά και μέσω Ίντερνετ. «Ποτέ δεν εγκαταλείψαμε την ιδέα της πρεμιέρας για την ταινία και είμαστε ενθουσιασμένοι που η παραγωγή μας θα προβληθεί σε μια σειρά από κινηματογραφικές αίθουσες ανήμερα των Χριστουγέννων», ανέφερε ο Μάικλ Λίντον, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Θυμίζουμε ότι η «Sony», που δέχθηκε επίθεση από χάκερς προ εβδομάδων, ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες την αναβολή της πρεμιέρας, καθώς υπήρξαν απειλές για επιθέσεις στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η απόφαση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο Hollywood, ενώ το «The Interview» -στο οποίο οι πρωταγωνιστές, με πρόσχημα την συνέντευξη, μεταβαίνουν στη Βόρεια Κορέα για να δολοφονήσουν τον ηγέτη της χώρας, Κιμ Γιονγκ Ουν- έγινε το «κόκκινο πανί» ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Βόρεια Κορέα.