​Των οργίων θα γίνεται σε ένα κλαμπ στην Βρετανία, το οποίο μόλις άνοιξε και θα απευθύνεται αποκλειστικά στις γυναίκες!

womn2.jpg
Οι πελάτισσες που περνούν το κατώφλι του Skirt Club πίνουν τεκίλα και βλέπουν χορεύτριες να λικνίζονται αισθησιακά… αλλά κανένας άντρας δεν επιτρέπεται εκεί! Κι αυτό γιατί πρόκειται για το πρώτο σεξ κλαμπ μόνο για γυναίκες…

womn3.jpg
Μάλιστα το κλαμπ απευθύνεται σε στρέιτ γυναίκες που θέλουν να πειραματιστούν ερωτικά με άλλες γυναίκες.

«Συνειδητοποίησα πως οι περισσότερες γυναίκες που έλκονται από άλλες γυναίκες δεν είναι απαραίτητα ομοφυλόφιλες. Είναι η ρευστή φύση της σεξουαλικότητας. Τα περισσότερα μέλη μας είναι παντρεμένες ή έχουν μακροχρόνιες σχέσεις και το Skirt Club είναι ένα μέρος για να περάσουν μια άγρια νύχτα προτού επιστρέψουν στις ενήλικες ζωές τους», αναφέρει η δαιμόνια Geneviève LeJeune που ίδρυσε αυτή τη γαργαλιστική λέσχη.

«Η εγγραφή είναι δωρεάν, αλλά όσες γυναίκες έχουν κάνει αίτηση πρέπει να γνωρίζουν οπωσδήποτε κάποιο μέλος αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να είναι σέξι. Πολύ σέξι», αναφέρει και τονίζει ότι τα μέλη είναι μέλη της υψηλής κοινωνικής τάξης.

«Όλες όσες έρχονται εδώ αναζητούν ένα διαφορετικό πάρτι, όχι σαν τα συνηθισμένα. Όλα πρέπει να είναι στην εντέλεια. Και φυσικά περιμένουν και το ανάλογο επίπεδο από τις υπόλοιπες γυναίκες που θα παραβρίσκονται στο κλαμπ», καταλήγει.