​Συγκλονισμένη είναι η Αυστραλία με την μαζική σφαγή οκτώ παιδιών στο Κερνς και την είδηση ότι η αστυνομία συνέλαβε ως ύποπτη την 37χρονη μητέρα των επτά παιδιών που βρέθηκαν νεκρά. Το όγδοο παιδί ήταν μια ανιψιά της.

Όπως γράψαμε αναλυτικά στο star.gr νωρίτερα, η φερόμενη ως φόνισσα είχε βρεθεί, επίσης μαχαιρωμένη, στο σπίτι όπου έγινε το φονικό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

6cdfd5bf-c1a2-452e-9eae-cb7826f0f323_16x9_600x338.jpg

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η 37χρονη μητέρα συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας, έχει τις αισθήσεις της και έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς.

Το όνομα της δεν δημοσιοποιήθηκε. Ούτε και αυτά των θυμάτων καθώς πρόκειται για ιθαγενείς και κατά την παράδοση έως ότου γίνει η ταφή δεν επιτρέπεται η δημοσιοποίηση των ονομάτων.

australia-children-killed.jpg

Τα θύματα ε��ναι ηλικίας από 18 μηνών μέχρι 15 ετών και τα πτώματά τους μεταφέρθηκαν από τον τόπο του εγκλήματος στο νεκροτομείο. Τα περισσότερα φέρονται να μαχαιρώθηκαν

Σύμφωνα με τον επιθεωρητή Μπρο��νο Ασνικάρ για το πολλαπλό φονικό δεν υπάρχει άλλος ύποπτος.

Το σπίτι όπου σφαγιάστηκαν τα παιδιά θα μείνει κλειστό για μέρες μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες της αστυνομίας, η οποία κάλεσε πάντως το κοινό να μην ανησυχεί μιας και «ήταν ένα ιδιαίτερο θλιβερό μεμονωμένο επεισόδιο».

3fd69a70-8780-11e4-9c26-731b33040f6f_h_51709963.jpg

Παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι για τους οποίους η 37χρονη γυναίκα σκότωσε τα οκτώ παιδιά, όπως κατηγορείται.

Και όλα αυτά, λίγες ημέρες μετά τη δεκαεξάωρη ομηρία δεκάδων ατόμων σε καφετέρια στην οικονομική καρδιά του Σίδνεϊ, όπου τρ��α άτομα, μεταξύ των οποίων και ο δράστης, έχασαν τη ζωή τους και τέσσερα τραυματίσθηκαν στη διάρκεια της αστυνομικής επέμβασης.