​Συγκλονίζει η δύο μηνών Κίρα Κίνκλ, η οποία πάσχει από μία σπάνια ασθένεια που κάνει τις αγκαλίες επικίνδυνες για την υγεία της! Η Κίρα από την Καλιφόρνια πάσχει από δυστροφική πομφολυγώδη επιδερμόλυση η οποία προκαλεί φουσκάλες στο δέρμα κα το κάνει να «ανοίγει» με την παραμικρή τριβή.

Οι γονείς της μικρής αυτή τη βδομάδα θα επισκεφτούν τους ειδικούς για να δουν αν υπάρχει καμιά ελπίδα για το παιδί τους.

«Αυτή είναι η χειρότερη αρρώστια που μπορεί να ακούσει κάποιος» δήλωσε στο σταθμό NBC η μητέρα της μικρής, Κρίστυ Κρινκλ προσθέτοντας «Μια ετικέτα ρούχων που θα ακουμπήσει στο δέρμα της, ή ένα τραχύ ύφασμα ή το να τη σηκώσεις πιάνοντάς την από τις μασχάλες, μπορεί να της προκαλέσει φουσκάλες.»

Οι γονείς της μικρής περνούν ένα μαρτύριο. Ξοδεύουν δύο ώρες τη μέρα τυλίγοντας τα πόδια και τα χέρια της μικρής ενώ πριν την αγκαλιάσουν ρίχνουν μια μαλακή κουβέρτα γύρω της.

«Ό, τι κάνουμε, ξέρουμε πως απλά βελτιώνει την κατάσταση της μικρής αλλά δεν μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτό που περνάμε» προσθέτει η Κρίστυ Κρινκλ.