Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις αυτοκτονίες πέντε εκατομμυριούχων στο Λονδίνο που ίσως ��αι συνδέονται μεταξύ τους. Μάλιστα η βρετανική Telegraph τις χαρακτηρίζει «κλειστό δαχτυλίδι θανάτου.»

Η πιο πρόσφατη είναι η αυτοκτονία του 52χρονου πολυεκατομμυριούχου Scot Youngο οποίος βρέθηκε στις 10 Δεκεμβρίου καρφωμένος στα κάγκελα της περίφραξης του κτιρίου όπου βρίσκεται το πολυτελές του διαμέρισμα. Σύμφωνα με το πόρισμα, ο Young πήδηξε στο κενό από τον τέταρτο όροφο.

Φίλοι και συγγενείς του 52χρονου καταγγέλλουν πως η αυτοκτονία του Young, συνδέεται με τέσσερις ακόμη αυτοκτονίες πολυεκατομμυριούχων, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί μέσα σε διάστημα τεσσάρων ετών. Μάλιστα είχαν και σχέση μεταξύ τους, καθώς ήταν φίλοι και συνεργάτες.

762641_JS52663423.jpg
Επιπλέον, όπως λένε στην αστυνομία πίσω από τους θανάτους βρίσκεται η τουρκική ή η ρώσικη μαφία ενώ ο 52χρονος είχε εξομολογηθεί πως δεχόταν απειλές για τη ζωή του.

Ένα περίπου μήνα πριν, ο 53χρονος Johnny Elichaoff, αυτοκτόνησε πέφτοντας στο κενό από την οροφή ενός εμπορικού κέντρου στο δυτικό Λονδίνο.

Τον περασμένο Μάρτιο, νεκρός βρέθηκε και ο Ρώσος ολιγάρχης Boris Berezovsky, ο οποίος συνδεόταν επιχειρηματικά με τον Young.

Νεκροί βρέθηκαν και οι Robert Curtis και Paul Castle. Αυτοί φέρεται να αυτοκτόνησαν πηδώντας στις γραμμές του τρένου.