​Σοκ και αγανάκτηση προκαλεί η αποτρόπαια πράξη μιας μητέρας από την Ρωσία.

italia-rwsida-mhtera.jpg
Η Ναταλία Σοτνικόβα, έκανε διακοπές μαζί με τον σύντροφό της και το μόλις 9 μηνών μωράκι της, σε πολυτελές ξενοδοχείο της Μπορνριγκέρα, στην περιφέρεια της Λιγουρίας.

italia-rwsida-mhtera1.jpg
Το βράδυ της Τετάρτης, πήρε τον μικρό Σεμιόν, τον έβαλε μέσα στο αμάξι και πήγε μαζί του σε μια απομακρυσμένη παραλία. Εκεί, αφού τον παρέσυρε στα βαθιά, τον ΕΠΝΙΞΕ με τα ίδια της τα χέρια και στην συνέχεια έφυγε, αφήνοντας το άψυχο κορμί του, μέσα στη θάλασσα!

italia-rwsida-mhtera4.jpg
Γύρισε στο ξενοδοχείο και σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, πήγε για ύπνο. Την επόμενη μέρα, δήλωσε την εξαφάνιση του παιδιού στις Αρχές σαν καλή μητέρα. Η αστυνομία όμως φαίνεται πως δεν πείστηκε από την ιστορία που τους διηγήθηκε και την θεώρησαν ως την νούμερο ένα ύποπτη.

italia-rwsida-mhtera5.jpg
Έτσι, μετά από πολλές ώρες ανάκρισης και σε κατάσταση σοκ, το βράδυ της Πέμπτης ομολόγησε το ανατριχιαστικό της έγκλημα.

italia-rwsida-mhtera6.jpg
Αυτό όμως που σόκαρε του αστυνομικούς ήταν ο λόγος που, όπως είπε, την οδήγησε στο στυγερό έγκλημα. Η ίδια ομολόγησε πως έπνιξε το παιδί της επειδή ήταν σίγουρη πως το μωράκι έπασχε από σχιζοφρένεια όπως και η μητέρα της!!!

italia-rwsida-mhtera7.jpg
Ο σύντροφός της, από την άλλη, υποστήριξε ότι δεν κατάλαβε το παραμικρό επειδή έχουν νοικιάσει ξεχωριστές σουίτες.

italia-rwsida-mhtera11.jpg
Το άψυχο κορμάκι του αδικοχαμένου αγοριού δεν έχει εντοπισθεί ακόμη παρά τις προσπάθειες που καταβάλουν οι Ιταλικές Αρχές.

italia-rwsida-mhtera14.jpg