​Οι Σκοπιανοί αποκάλεσαν «Ελληνίδα πόρνη που κρύβει την αλήθεια» την Αμερικανίδα αρχαιολόγο Ντόροθι Κινγκ. Η γνωστή σε όλο τον κόσμο αρχαιολόγος είχε δηλώσει παλιότερα πως τα Σκόπια είχαν διάφορες ονομασίες κατά την αρχαιότητα, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν είχαν το όνομα Μακεδονία, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το μένος. Επίσης πριν από μερικές ημέρες χαρακτήρισε «γελοίους» τους ισχυρισμούς κάποιων Σκοπιανών ότι η Αμφίπολη δεν είναι ελληνική.

Οι βρισιές των Σκοπιανών, φυσικά προκάλεσαν την οργή της κυρίας Κίνγκ η οποία ξέσπασε στο Twitter.

«Σοβαρά; Ενας ηλίθιος μου στέλνει απειλές γιατί είμαι 'Ελληνίδα πόρνη που κρύβει την αλήθεια για τα Σκόπια; LOL» έγραψε αρχικά στο Twitter η Κινγκ, αλλά δεν άφησε εκεί το θέμα. «Θα προτιμούσα να είμαι Ελληνίδα πόρνη, παρά Σκοπιανή... Ακούγεται πιο διασκεδαστικό», ανέφερε στην επόμενη ανάρτησή της.

«Μπλόκαρα έναν Σκοπιανό σήμερα, χθες, άλλον ένα προχθές... Κρίμα που δεν χρησιμοποιούν την ενέργειά τους για κάτι πιο παραγωγικό», πρόσθεσε, ενώ αργότερα ανέφερε ότι για τις πραγματικές απειλές απευθύνεται στην αστυνομία, αλλά για τους συγκεκριμένους προτιμά να τους μπλοκάρει και να τους αγνοεί.

dan29 (1).jpg

dan30.jpg

dan27.jpg