​Ένοχη κρίθηκε η 22χρονη νταντά από δικαστήριο στην Καμπάλα της Ουγκάντα, η οποία καταγράφηκε να κακοποιεί ένα κοριτσάκι, 18 μηνών, το οποίο είχε κληθεί να προσέχει. Το βίντεο μάλιστα είχε προκαλέσει σάλο διεθνώς, αφού πραγματικά έκοβε την ανάσα και προκαλούσε οργή!

Η Τζολί Τουμουχίργουε ταΐζει το κοριτσάκι, το χαστουκίζει βίαια στο πρόσωπο και το κεφάλι, το ρίχνει στο πάτωμα και αρχίζει να το χτυπάει αλύπητα, ενώ δεν διστάζει ν’ ανέβει πάνω του με όλο το βάρος της!

Η ίδια παραδέχθηκε την ενοχή της και ζήτησε «από την οικογένεια, το έθνος και όλους εκείνους που έβλαψε με την πράξη της να τη συγχωρέσουν». Η 22χρονη παραμένει προφυλακιστέα, μέχρι την Τετάρτη, όταν και θα ανακοινωθεί η ποινή που θα της επιβληθεί. Δεν αποκλείεται όμως να καταδικαστεί σε κάθειρξη μέχρι και 15 ετών.

Παρόλο που η αστυνομία ανακοίνωσε μετά τη σύλληψή της την πρόθεσή της να της ασκήσει δίωξη για απόπειρα δολοφονίας, το δικαστήριο την δίκασε μόνο για την κατηγορία του βασανισμού. Το μωρό, ευτυχώς, δεν υπέστη καμία σοβαρή σωματική βλάβη, όπως μετέδωσε ο Τύπος της Ουγκάντας.