Άγιο φαίνεται πως είχε ένας 45χρονος, ο οποίος μπήκε καμουφλαρισμένος στον χώρο όπου ζουν τα λιοντάρια στον ζωολογικό κήπο της Βαρκελώνης και ενώ τα άγρια ζώα τον αντιλήφθηκαν και του επιτέθηκαν, κατάφερε να βγει ζωντανός.

MAIN-Man-dressed-in-military-uniform-rescued-after-being-dragged-down-a-tunnel-by-a-lion-at-the-Zoo-de-Barcelona.jpg
Εκείνος γλίτωσε κυριολεκτικά από θαύμα… αν και μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση σε τοπικό νοσοκομείο, καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα από τα δόντια 3 λιονταριών.

ηγ.jpg
Αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως είδαν έντρομοι τον άνδρα να μπαίνει στον χώρο των λιονταριών εθελοντικά και να κάθεται ανενόχλητος σε ένα μέρος που είχε γρασίδι.

Man-dressed-in-military-uniform-rescued-after-being-dragged-down-a-tunnel-by-a-lion-at-the-Zoo-de-Barcelona (2).jpg

Την ίδια στιγμή, ο Τύπος αναφέρει πως το θύμα της επίθεσης είναι ακτιβιστής. Νωρίτερα φαίνεται πως ε��χε συμμετάσχει σε διαμαρτυρία εναντίον των αμβλώσεων στο εμβληματικό κτίριο La Pedrera της Βαρκελώνης, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε συλληφθεί επειδή είχε κάψει μία σημαία σε ένα τοπικό μνημείο.
Man-dressed-in-military-uniform-rescued-after-being-dragged-down-a-tunnel-by-a-lion-at-the-Zoo-de-Barcelona.jpg

Πάντως, ο ζωολογικός κήπος ανακοίνωσε ότι διεξάγει έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κατάφερε να μπει στον φυλασσόμενο χώρο που ζουν τα λιοντάρια.