Γενναίες αδελφές δεν δείλιασαν μπροστά σε τρεις άνδρες, που τις παρενόχλησαν μέσα σε λεωφορείο στην Ινδία!

Η 22χρονη Άρτι και η 19χρονη Πότζα επέστρεφαν από το Πανεπιστήμιο στην πόλη Σονεπάτ, της περιφέρειας Χαριάνα, όταν τρεις άνδρες τους επιτέθηκαν σεξουαλικά, με τις ίδιες να βγάζουν τις δερμάτινες ζώνες τους και να τους επιτίθενται με αυτές αλλά και με κλωτσιές και γροθιές!

«Μας απείλησαν και μας παρενόχλησαν. Ένας από αυτούς έπιασε απρεπώς την αδελφή μου και οι άλλοι δύο εμένα. Ξεκίνησαν να κάνουν άσεμνες χειρονομίες. Μετά ένας από αυτούς φώναξε τους φίλους του, ενώ αυτοί του ζητούσαν να μας χτυπήσει. Τότε, έβγαλα τη ζώνη μου και τους έδερνα. Μας έσπρωχναν από το λεωφορείο, όταν αυτό χαμήλωσε ταχύτητα», είπε μία από τις αδελφές.

Το περιστατικό συνέβη στις 24 Νοεμβρίου μέσα σε λεωφορείο κι ένας εκ των επιβατών το κατέγραψε με το κινητό του. Το αξιοπερίεργο είναι που κανείς από τους επιβάτες δεν αντέδρασε, αλλά παρακολουθούσαν όσα διαδραματίζονταν αποσβολωμένοι.

«Κανείς από τους επιβάτες δεν ήρθε να μας σώσει. Όταν κάποιοι έβλεπαν το δράμα μας, άλλοι ήταν φοβισμένοι, γιατί σκέφτονταν τη δική τους ασφάλεια», πρόσθεσε η νεαρή φοιτήτρια.

Τελικά, η Αστυνομία συνέλαβε τους τρεις άνδρες και τους απήγγειλε κατηγορίες για παρενόχληση και κακοποίηση.