Η "πλάκα" κάποιων μαθητών να διαρρεύσουν στο διαδίκτυο ερωτικό ΒΙΝΤΕΟ με φερόμενο πρωταγωνιστή τον... διευθυντή του σχολείου τους κατέληξε σε τραγωδία στην Σλοβενία.

sok.jpg

Το ΒΙΝΤΕΟ στο οποίο, σύμφωνα με τους μαθητές, φαινόταν ο 41χρονος Drago Kamenik, πατέρας δυο παιδιών να κάνει στοματικό έρωτα σε μια σέξι μελαχρινή δασκάλα μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας «σκότωσε» τον διευθυντή.

Ο άτυχος άντρας αυτοκτόνησε μετά τη δημοσίευση του βίντεο στο διαδίκτυο και την προβολή του επί μία εβδομάδα από τα ΜΜΕ, όπως ανακοίνωσε η σλοβενική αστυνομία.

Σύμφωνα με το κροατικό πρακτορείο ειδήσεων ΧΙΝΑ, η αστυνομία επιβεβαίωσε το τραγικό γεγονός, χωρίς σχόλια, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου διευθυντών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Σλοβενίας, Μίλαν Ρέγιετς δήλωσε στο σλοβενικό τηλεοπτικό σταθμό POP TV ότι ο διευθυντής της Μέσης Σχολής Μηχανικών του Μάριμπορ προφανώς κατέρρευσε ψυχικά υπό τη μεγάλη πίεση και εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ο διευθυντής άφησε πίσω σύζυγο, γιο και κόρη.

Αμέσως μετά τη δημοσίευση του επίμαχου βίντεο στο διαδίκτυο, ο διευθυντής κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και υποστήριξε ότι το βίντεο είναι προϊόν μοντάζ.

Η αστυνομία δεν ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των μέχρι τώρα ερευνών και δεν έχουν αποκαλυφθεί τα άτομα που ανάρτησαν το βίντεo στο ίντερνετ.