​Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η ιστορία ενός Γάλλου με σύνδρομο Ντάουν ο οποίος έλαβε 30.000 ευχετήριες κάρτες για τα 30α του γενέθλια αφότου μια δημοσίευση των γονιών του στο Facebook έγινε viral!

Ο λόγος για τον Μανουέλ Παρισό οι γονείς του οποίου είχαν ζητήσει με ένα post τους στους χρήστες του Facebook να στείλουν στο γιο τους που έχει σύνδρομο Down Χρόνια Πολλά.

«Ο γιος μου Μάνουελ θα γίνει 30 χρονών στις 22 Νοεμβρίου. Έχει σύνδρομο Ντάουν. Σας ζητώ ν�� ξοδέψετε λίγα μόνο λεπτά για του στείλετε μία μικρή ευχετήρια κάρτα και να ενημερώσετε για αυτό και τους φίλους σας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την χειρονομία σας που θα κάνει ευτυχισμένο το γιο μου» έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook του άντρα της η μητέρα του, Ζακλιν.

Η μαμά του Μανουέλ είπε πως ήταν συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου. Της έστειλαν κουτιά με σοκολάτες, γλυκά και πολλές κάρτες.

Βέβαια η προσπάθεια των γονιών του 30χρονου αντιμετώπισε και κάποια εμπόδια καθώς το Facebook νόμιζε πως επρόκειτο για διαφημιστικό τρικ μιας και το post της Ζακλίν κοινοποιήθηκε 12.000 φορές!!!

«Λάβαμε κάρτες από όλο τον κόσμο. Από τη Σρι Λάνκα, το Σικάγο, το Χονγκ Κονγκ. Επίσης πολλά παιδάκια μας έστειλες τις ζωγραφιές τους» λέει συγκινημένη η Ζακλίν η οποία τονίζει πως θα κρατήσουν όλα τα δώρα αλλά δεν θα μπορέσουν να απαντήσουν σε όλους.