​ΟΧΤΩ γυναίκες (μέχρι στιγμής) πήρε στο λαιμό του ο 24χρονος Ντάνιελ Ντεκού από την Ρουμανία, ο οποίος όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, έκανε σεξ μαζί τους, χωρίς να τους πει ότι έχει AIDS.

PAY-Daniel-Decu (1).jpg
Πότε το έμαθαν; Στην κηδεία του νεαρού «καζανόβα» (ο οποίος σημειωτέον ήταν και μεγάλος καρδιοκατακτητής), όταν ο γιατρός του αποκάλυψε σε όσους και όσες ήταν παρόντες, τον λόγο που «έφυγε» από τη ζωή ο Ντάνιελ.

Ο κακός χαμός επικράτησε από εκείνη τη στιγμή, με τις γυναίκες να ουρλιάζουν και να κλαίνε. Σαράντα απ΄αυτές έτρεξαν αμέσως να εξεταστούν, με τις ΟΧΤΩ να βγαίνουν θετικές.

PAY-Daniel-Decu.jpg
Το τραγικό της υπόθεσης, είναι πως οι έρευνες για πιθανά «θύματα» του Ντάνιελ έχουν επεκταθεί ΚΑΙ στην Ιταλία, όπου έζησε ο νεαρός για ένα χρόνο, κάνοντας και εκεί άσωτη ζωή.

Μάλιστα ο γιατρός (του οποίου η κόρη είχε σχέση με τον 24χρονο), είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να αποκαλύψει την κατάσταση της υγείας του νεαρού καζανόβα, αλλά η μητέρα του τον είχε απειλήσει με μηνύσεις!

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο Ντάνιελ ζούσε με το AIDS από μικρό παιδί, όταν κόλλησε τον ιό σε ένα νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Την πρώτη του κοπέλα την είχε στα 12 του, ενώ η μητέρα του τον συμβούλευε πάντα να έχει μαζί του προφυλακτικό.

Τι λέει για όλα αυτά η μητέρα του 24χρονου; Το τραβάει στα άκρα και κατηγορεί τις γυναίκες πως το γνώριζαν!

«Όλες το ήξεραν και απορώ γιατί αντιδρούν έτσι τώρα. Ο Ντάνι είχε πάει σε ψυχολόγο ώστε να μάθει να ζει με τον ιό. Πάντα είχε προφυλακτικά στην τσέπη του. Θέλω να τον αφήσετε να αναπαυθεί εν ειρήνη. Άλλωστε δεν πέθα��ε από επιπλοκές του ιού αλλά από φυματίωση» κατέληξε η 45χρονη.