​Τρομερά φωτογ��αφικά ενσταντανέ κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου και προκαλούν αντιδράσεις, καθώς απεικονίζουν την Γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, να κάνει «μυτούλες» με το πολεμιστή των Μαορί.

Η Άγκελα Μέρκελ, σταμάτησε στη Νέα Ζηλανδία ως ενδιάμεσο σταθμό για την Αυστραλία, όπου θα διεξαχθεί η Σύνοδος των G20.

Εκεί, δεν δίστασε να ακολουθήσει πιστά το τελετουργικό της χώρας, χαιρετώντας τους επίσημους με τον παραδοσιακό τρόπο, το Powhiri, ερχόμενη δηλαδή μύτη με μύτη μαζί τους! Μάλιστα, αυτό δεν το έκανε μόνο με τους επισήμους, αλλά και με πολεμιστή των Μαορί.

Το αξιοπερίεργο, πάντως, είναι ότι η κυρία Μέρκελ ακολούθησε πιστά την παράδοση χωρίς να φαίνεται να αισθάνεται άβολα, ενώ έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετη όταν παρακολούθησε τον επίσης παραδοσιακό χορό «Χάκα».

Ένα από τα άκρως ενδιαφέροντα σημεία της επίσκεψης Μέρκελ στη Νέα Ζηλανδία -την οποία είχε ξαναεπισκεφτεί και πριν από 17 χρόνια, επί εποχής Χέλμουτ Κολ- ήταν η στιγμή που ένας πολεμιστής πήγε με ένα βέλος προς την καγκελάριο. Το τελετουργικό αυτό δείχνει τη δύναμή του και την καταπολέμηση της εξουσίας. Τότε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφαν Ζάιμπερτ πήρε το βέλος και στη συνέχεια το έβαλε κάτω για να δείξει τις ειρηνικές του προθέσεις.

Δείτε το βίντεο…

zera.jpg

edfgdfgs.jpg

dfgfdgz.jpg

dfdsfsfsdfsf.jpg