Πρωταγωνίστρια σε... σκληρή τραγωδία, με επικρίσεις από κόμματα και ΜΜΕ, είναι αυτές τις μέρες η Λουίζα Τζουβάνι Παπαθανάση, η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και βουλευτής της Αλβανίας, καθώς ο γιος της, όπως σας έχουμε ενημερώσει, είναι ο δράστης τετραπλού φονικού σε νυχτερινό κέντρο!

Η 50χρονη ηθοποιός μπήκε στο «μάτι του κυκλώνα» όταν ο 26χρονος γιος της, Κονσταντίν, έβγαλε όπλο σε νυχτερινό κέντρο των Τιράνων και σκότωσε δύο άτομα με τα οποία είχε διαφορές, έναν Ιταλό που… κοιμόταν σε διπλανό τραπέζι, αλλά και τον 19 ετών καλύτερό του φίλο, από εξοστρακισμό σφαίρας!

1424fd1dc159b818ded672276b657b54814e69356b93041a52fc985e7e5ef79c.jpg

Τόσο η Λουίζα, όσο και ο σύζυγός της, ένας από τους γνωστότερους Αλβανούς σκηνοθέτες, είναι στενοί φίλοι με τον πρωθυπουργό της χώρας, με αποτέλεσμα τα φώτα της δημοσιότητας να έχουν στραφεί πάνω τους, την ώρα που βλέπουν το παιδί τους να αντιμετωπίζει την Δικαιοσύνη.

5555555555.jpg

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κονστα��τίν βρίσκεται μπλεγμένος: το 2011 κατηγορήθηκε για έναν «περίεργο» φόνο κι άλλες παραβατικές συμπεριφορές, ενώ δημοσιεύματα του χρεώνουν σχέσεις με τους «βαρόνους» των ναρκωτικών του περίφημου Λαζαράτι και κατηγορούν τους γονείς του ότι τον έχουν κακομάθει!

ImageHandler.jpg

Kατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην αλβανική Βουλή, η Λουίζα ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια ότι παραιτείται από το βουλευτικό αξίωμα και καταδίκασε το έγκλημα, την ώρα που η Αντιπολίτευση αποδίδει το τωρινό έγκλημα στην αθωωτική απόφαση του 2011 υποστηρίζοντας ότι «η δικαιοσύνη είχε υποκ��ψει τότε σε πιέσεις του πρωθυπουργού και της ίδιας της βουλευτού για να αφεθεί ελεύθερος ο Κοσνταντίν Τζουβάνι με αποτέλεσμα να αφαιρέσει τη ζωή τεσσάρων ανθρώπων».