​Αυτός είναι ο απαγωγέας της 22χρονης Καρλίσα Φρίλαντ, της οποίας η αρπαγή είχε καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα κάμερας την περασμένη Κυριακή!

Ο απαγωγέας ευτυχώς έπεσε στα χέρια της αστυνομίας και η κοπέλα είναι σώα και εντοπίστηκε στο Μέριλαντ. Ήταν καλά στην υγεία της εκτός από κάποιους μικροτραυματισμούς.

Η αστυνομία και το FBI είχαν δώσει στη δημοσιότητα τα δύο βίντεο με στόχο να αναγνωριστεί ο δράστης.

Στο ένα βίντεο φαινόταν το αμάξι στο οποίο έσπρωξε την Καρλίσα και με το οποίο διέφυγε. Οι πράκτορες του FBI –που είχαν αναλάβει την υπόθεση μετά την Αστυνομία- ανακάλυψαν ότι είχε αγοραστεί από μια μάντρα μεταχειρισμένων και ο ιδιοκτήτης της είχε τοποθετήσει GPS σε όλα τα οχήματα για να βρει τους αγοραστές τους σε περίπτωση που δεν τον ξεπλήρωναν.

Ο Ντέλβιν Μπερνς βρέθηκε, συνελήφθη και πλέον κατηγορείται για την απαγωγή της κοπέλας, αλλά και για απόπειρα φόνου και για βιασμό μιας 16χρονης την 1η Οκτωβρίου.

Τελικά, ο Μπερνς πιάστηκε στη φάκα. Τον αναγνώρισαν αμέσως μόλις τον είδαν από την εικόνα του που είχε καταγραφεί στο δεύτερο βίντεο, αλλά αναγνωρίστηκε και από έναν μάρτυρα που αποδείχθηκε ότι είχε δει την απαγωγή. Ο Μπερνς ομολόγησε την απαγωγή της Φρίλαντ.

Η κοπέλα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά και επέστρεψε στο σπίτι και την οικογένεια της.