Μια απίστευτη τραγωδία έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη την Κυριακή το βράδυ, με πρωταγωνιστή έναν Ελληνοαμερικάνο, ο οποίος πάτησε τη σκανδάλη… από ζήλια, σκοτώνοντας τον νυν σύντροφο της πρώην κοπέλας του και αυτοκτονώντας μετά.

Σύμφωνα με τα αμερικάνικα μέσα, το ζευγάρι, η 28χρονη Τζέσικα Κέιστεν και ο 28χρονος σύντροφός της Φρανκ Πανεμπιάνκο, είχαν βγει για φαγητό σε εστιατόριο στην περιοχή του Σάφολκ Κάουντυ, κοντά στον σταθμό Πορτ Τζέφερσον, την Κυριακή το βράδυ.

Ο πρώην της κοπέλας, ο 37χρονος Ελληνοαμερικάνος, Μιχάλης Σκιαδάς, είχε στήσει καρτέρι στο πάρκινγκ μαζί με ένα φίλο του. Όταν τους είδε, ο ομοεθνής ζήλεψε, ζήτησε τον λόγο και ακολούθησε ένταση. Το ζευγάρι μπήκε γρήγορα στο αμάξι και τότε ο Σκιαδάς θόλωσε. Πήρε το όπλο του κι έτρεξε προς το αμάξι τους. Ο φίλος του προσπάθησε να τον αποτρέψει, ήταν όμως τόσο θολωμένος, που τον χτύπησε με την κάνη του όπλου του στο κεφάλι και συνέχισε να τρέχει προς το αυτοκίνητο.

Από εκείνη τη στιγμή κι μετά, όλα έγιναν αστραπιαία. Πυρο��όλησε δυο φορές προς το αμάξι του ζευγαριού, με τις σφαίρες να τραυματίζουν τον 28χρονο Φρανκ Πανεμπιάνκο. Όταν συνειδητοποίησε τι έκανε, ο Σκιαδάς επέστρεψε στο όχημά του και έδωσε τέλος στην ζωή του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο φίλος του Σκιαδά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρύ τραυματισμό, ενώ η 28χρονη δεν τραυματίστηκε.

Η ομογενειακή εφημερίδα «Εθνικός Κύρηκας» γράφει ότι η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας ανέφερε πως ο δράστης δεν έχει συλληφθεί ποτέ στο παρελθόν στην Κομητεία Σάφολκ.