​Έχασε τη μάχη για τη ζωή μια γυναίκα στην Ινδία η οποία είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα, όταν ένας άνδρας φέρεται να την πυρπόλησε μέσα σε τρένο στα νότια της χώρας, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας.

Όπως γνωστοποιήθηκε, αυτόπτες μάρτυρες είδαν την 45χρονη γυναίκα να διαπληκτίζεται με έναν άνδρα στην αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού στο Κανούρ, στην πολιτεία Κεράλα, χθες.

Στη συνέχεια εκείνη επιβιβάστηκε στο τρένο και λίγα λεπτά αργότερα την είδαν να τρέχει τυλιγμένη στις φλόγες, να ουρλιάζει για βοήθεια.

Σύμφωνα με ξένα sites, η αστυνομία υποπτεύεται ότι ένας άνδρας ηλικίας περίπου 20 ετών περιέλουσε την γυναίκα με αλκοόλ και της έβαλε φωτιά. Δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν οι δυο τους γνωρίζονταν.

"Η γυναίκα υπέκυψε στα εγκαύματα που υπέστη τη νύχτα της Δευτέρας. Δώσαμε στη δημοσιότητα ένα σκίτσο του υπόπτου και ελπίζουμε να τον συλλάβουμε σύντομα" είπε ο Μοχάν. Πάντως, στις εικόνες που μετέδωσε η τηλεόραση φαίνονται δύο θέσεις που έχουν καταστραφεί ολοσχερώς από την φωτιά μέσα στο βαγόνι.