​Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την ματαιοδοξία της οικογένειας του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος, όπως σας γράψαμε στο star.gr, έκανε την επανεμφάνιση του, πριν λίγες μέρες, μετά από έναν μήνα απουσίας, περπατώντας με τη βοήθεια ενός μπαστουνιού.

Εκείνος φαίνεται πως δεν έκανε καμία δημόσια εμφάνιση όλον αυτόν τον καιρό, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα με τους αστραγάλους του, λόγω των τακουνιών που φορούσε για να φαίνεται… πιο ψηλός! Δεν είναι όμως ο μόνος από την οικογένεια του, που δείχνει σημάδια ��αταιοδοξίας. Ο παππούς του και ιδρυτής της βόρειας Κορέας, Κιμ Ιλ Σουνγκ φαίνεται πως είχε εμμονή με την μακροζωία!!!

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο προσωπικός - για πολλά χρόνια- γιατρός του, Κιμ Σο Γεόν, σε συνέντευξη του στο CNN. Μάλιστα, αποκάλ��ψε ότι ήθελε τόσο πολύ να φτάσει τα 100 χρόνια ζωής, που έκανε μεταγγίσεις αίματος από 20χρονους τους οποίους πρώτα υπέβαλε σε ειδική διατροφή! Τελικά δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει τον στόχο του, αφού πέθανε στα 82 του, σε μια χώρα όμως που το μέσο προσδόκιμο ζωής είναι τα 64 χρόνια.