​Το μαρτύριο που έζησαν στα χέρια των Τζιχαντιστών περιέγραψαν ανήλικα κορίτσια τα οποία κατάφεραν να αποδράσουν, από τα σύγχρονα κολαστήρια τους, σε Συρία και Ιράκ. Κοριτσάκια από 7 έως 15 ετών χρησιμοποιούνται ως νύφες των μαχητών του Ισλάμ, βιάζονται, βασανίζονται, γίνονται μάρτυρες αποκεφαλισμών, ενώ δεν είναι και λίγες αυτές, οι οποίες πωλήθηκαν σαν σκλάβες του σεξ!

«Μας πήγαιναν σε ένα δωμάτιο με τεράστιες καρατσόλες. Μέσα εκεί είχαν ρίξει ανθρώπινα κεφάλια. Άνοιγαν τα καπάκια και μας ρωτούσαν: «Τον ξέρεις αυτόν;» Μετά γελούσαν και ζητωκραύγαζαν», λένε οι δυο κοπέλες, σοκάροντας την παγκόσμια κοινότητα.

Και συνεχίζουν την περιγραφή των ανατριχιαστικών κατορθωμάτων των Τζιχαντιστών, για την κόλαση που έζησαν και δεν την χωρά ο ανθρώπινος νους.

1412277309569_700.jpg
«Από τις 3 Αυγούστου την ημέρα που με απήγαγαν οι τζιχαντιστές η μόνη σκέψη που γυρνούσε στο μυαλό μου ήταν η αυτοκτονία. Είμασ��αν στο χωριό Sinjar όταν εισέβαλαν μαχητές του Ισλαμικού Κράτους. Άρπαξαν εμένα, τους γονείς μου και τον αδερφό μου με την έγκυο γυναίκα του. Αφού περάσαμε τα βουνά φτάσαμε σε μια φάρμα. Οι άνδρες χωρίστηκαν από τις γυναίκες. Οδήγησαν τους δικούς μου σε ένα διπλανό δωμάτιο και τους εκτέλεσαν. Εμένα με έδεσαν σε ένα φορτηγό και με έσυραν αρκετά χιλιόμετρα μέχρι τη Μοσούλη. Παρακαλούσα το Θεό να πεθάνω... αλλά τίποτα! Οι προσευχές μου δεν έπιασαν τόπο. Όταν φτάσαμε στη Μοσούλη, μας πέταξαν σε ένα μπουντρούμι. Από εκεί περνούσαν άνδρες που μας έβλεπαν για να μας αγοράσουν. Προσπαθούσαμε να φαινόμαστε όσο πιο άσχημες μπορούσαμε για να μην μας διαλέξουν. Μερικές από τις κοπέλες έκλαιγαν, ούρλιαζαν ή αντιστεκόντουσαν. Μια κοπέλα πρόλα��ε και κρεμάστηκε. Λυτρώθηκε! Κάποια άλλη προσπάθησε και εκείνη να αυτοκτονήσει αλλά δεν τα κατάφερε. Την έπιασαν και την ξυλοκόπησαν τόσο άγρια μπροστά μας που μετά καμία άλλη δεν επιχείρησε την αυτοκτονία», είπε 15χρονη Σάρα, η οποία χρησιμοποίησε ψευδώνυμο για να πει τα όσα έζησε, μιας και την έχει κυριεύσει ο φόβος.

1412277410569_700.jpg
«Οι τζιχαντιστές είναι βρόμικοι, με τρίχες στο πρόσωπο και μυρίζουν άσχημα. Εμένα με πούλησαν σε δύο άνδρες. Σε έναν γέρο και σε ένα χοντρό μουσουλμάνο. Κατάφερα να αποδράσω από τη φυλακή μου όταν ο χοντρός άνδρας είχε πάει σε τζαμί να προσευχηθεί».

Και η 13χρονη με το ψευδώνυμο Λέιλα μίλησε για παρόμοια φρικιαστικά περιστατικά.

«Μας κρατούσαν φυλακισμένες σε δωμάτια, ενώ δίπλα βίαζαν μικρά κοριτσάκια, τα βασάνιζαν. Πολλά από αυτά πέθαιναν. Ήταν ένα κοριτσάκι 5 ετών που προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Δεν ξέρω τι απέγινε».

1412277249569_700.jpg
Τα δύο κοριτσάκια πλέον είναι ασφαλή, αλλά χωρίς οικογένεια μιας και τους περισσότερους συγγενείς τους, τους έσφαξαν οι Τζιχαντιστές.