​Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιόνγκ Ουν, φαίνεται πως παρέδωσε την εξουσία, έστω προσωρινά, στη μικρότερη αδελφή του, Κιμ Γιο Γιόνγκ, για όσο διάστημα αυτός νοσηλεύεται, μετά το κάταγμα που υπέστη στους αστραγάλους.

abc_king_jong_un_mystery_woman_ll_111221_wblog.jpg
Όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, εφημερίδα της Σεούλ, επικαλούμενη αξιωματούχο του στρατού, δημοσίευσε ότι εκείνος αναρρώνει σε νοσοκομείο της Πιονγιάνγκ μετά την εγχείρηση που υπεβλήθη και στους δυο αστραγάλους του, τους οποίους έσπασε εξαιτίας ειδικών τακουνιών που φόρεσε για να του προσθέτουν ύψος και... κύρος. Λέγεται ότι τα πόδια του δεν άντεξαν στην πίεση λόγω των παραπανίσιων κιλών που έχει πάρει τελευταία.

lilsis.jpg
Σύμφωνα με κορεάτικο μέσο, το οποίο επικαλείται ανώνυμη πηγή, ο Κιμ Γιονγκ Ουν νοσηλεύεται στην κλινική Μπουνγκουά κι έχει αναθέσει την ηγεσία της χώρας στην 27χρονη αδελφή του.

Έτσι, μετά την παρατεταμένη νοσηλεία του 31χρονου δικτάτορα, για να μη μείνει ακέφαλη η χώρα, όλα τα ζητήματα της κυβέρνησης και του στρατού θα περνούν από τον έλεγχο της 27χρονης αδελφής του.