​Κάτι αγγελίες σαν αυτή δημοσιεύονται και μας κάνουν να θέλουμε να αφήσουμε την Ελλαδίτσα μας και να πάμε προς Εδιμβούργο μεριά.

Ο λόγος για την αγγελία που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Βρετανικής Μοναρχίας, η οποία γράφει πως ζητείται υπάλληλος, ο οποίος θα αφαιρεί τις κολλημένες τσίχλες από τους χώρους των Ανακτόρων του Χόλιρουντ στο Εδιμβούργο. Η αμοιβή του θα φτάνει τα… (κρατηθείτε) 20.428,27 ευρώ ετησίως για 20 ώρες εργασίας εβδομαδιαίως.

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις του υποψηφίου για τη θέση θα είναι και να αλλάζει τα σεντόνια στα κρεβάτια καθώς και να καθαρίζει τα συρτάρια και τι�� ντουλάπες στις βασιλικές κατοικίες. Επιπλέον, θα απασχολείται στην γκαρνταρόμπα όταν διοργανώνονται πάρτι.

Πηγή των Ανακτόρων δήλωσε στην εφημερίδα Sun: «Είναι απίστευτο το ότι οι προσκεκλημένοι στα Βασιλικά Ανάκτορα αφήνουν τις τσίχλες τους. Δεν θα περίμενε κάποιος ότι ο κόσμος μασάει τσίχλα όταν τα επισκέπτεται, πόσο μάλλον ότι τις κολλάει στις ανεκτίμητης αξίας αντίκες και στο παρκέ».

Εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ εξήγησε: «Μία πολύ μικρή μειονότητα ατόμων αφήνει τσίχλες στα Βασιλικά Ανάκτορα και αυτές πρέπει να αφαιρούνται».