Μπορεί τα επιχειρηματικά του ρίσκα να του έβγαιναν σχεδόν πάντα σε καλό με τις γυναίκες όμως μάλλον είναι λίγο… άτυχος! Ο λόγος για τον Ρώσο κροίσο Ντμίτρι Ριμπουλόβλεφ, ο οποίος συνεχίζει και πληρώνει το διαζύγιο του με την Έλενα Ριμπολόβλεβα, «χρυσό»!

15-central-park-west-penthouse540x0.jpg
Συγκεκριμένα, τον περασμένο Μάιο δικαστήριο της Γενεύης δικαίωσε την πρώην του και ανάγκασε τον ίδιο να της δώσει ως διατροφή το αστρονομικό ποσό των… 3,3 δισεκατομμυρίων ευρώ! Την Τρίτη το Bloomberg δημοσιοποίησε μια ακόμη είδηση για τη διαμάχη των δύο πρώην αγαπημένων συζύγων, η οποία μπορεί να μεταφραστεί σαν μια καθαρή ήττα του ίδιου.

15-central-park-west-penthouse-2540x0.jpg
Ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης απέρριψε την αίτηση του, να ακυρωθεί η μήνυση της πρώην του για το ρετιρέ με θέα το Central Park, το οποίο κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ… 88 εκατομμύρια ευρώ! Αξίζει να σας υπενθυμίσουμε ότι εκείνη μήνυσε τον Μάρτιο του 2012 τον πρώην σύζυγό της για απάτη, λέγοντας ότι χρησιμοποίησε την περιουσία που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια του γάμου τους για να αγοράσει το διαμέρισμα στο 15 Central Park West, παραβαίνοντας με αυτό τον τρόπο παλαιότερη απόφαση ελβετικού δικαστηρίου.

15-central-park-west-penthouse-4540x0.jpg
Για την ιστορία, το σπίτι ανήκε στον πρώην πρόεδρο της Citigroup Inc. Sanford Weill, ενώ οι φήμες έλεγαν πως πρόκειται για την πιο ακριβή συμφωνίας της Νέας Υόρκης.

15-central-park-west-penthouse-5540x0.jpg