​Σάλος έχει προκληθεί στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης με την φωτογράφηση του πρώην πρωθυπουργού της χώρας, Τόνι Μπλερ στο γκέι περιοδικό «Gay Times»!

Φαίνεται ότι ο Μπλερ δεν είχε κανένα πρόβλημα να τσαλακώσει τη δημόσια εικόνα του. Μάλιστα, το τεύχος είναι επετειακό και κάνει ειδική μνεία στα gay icons των τελευταίων 30 χρόνων στη Μ. Βρετανία.

Κατά τη συντακτική ομάδα του περιοδικού ο Τόνι Μπλερ ανήκει σε αυτή την κατηγορία, μαζί με τους: Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, τον σερ Ίαν ΜακΚέλεν, την Άνι Λένοξ και άλλες γνωστές προσωπικότητες.

1411701741007_wps_18_embargoed_to_0001_friday_.jpg
Όταν ρωτήθηκε για το εξώφυλλο στο Gay Times απάντησε χωρίς ίχνος αμηχανίας: «Είμαι περήφανος, είναι κομμάτι της κληρονομιάς μου. Πάντα αντιπαθούσα την υποκρισία των ανθρώπων που έκρυβαν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Έβλεπα τον πόνο που εναπόθεταν στους εαυτούς τους και στους οικείους τους».

Να σημειωθεί ότι την περίοδο που ήταν ο Μπλερ πρωθυπουργός αναδείχθηκαν περισσότερο από ποτέ τα προβλήματα των gay σχετικά με την πραγματική τους ένταξη στο κοινωνικό σύστημα.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπλερ φιγουράρει στο συγκεκριμένο περιοδικό. Είχε γίνει ξανά εξώφυλλο τον Μάρτιο του 1997, όταν ήταν αρχηγός της αντιπολίτευσης.