(ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ)

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση, με τους Τζιχαντιστές να "χτυπούν" και πάλι, ανεβάζοντας ένα νέο φρικιαστικό βίντεο με τίτλο «Μήνυμα αίματος για τη γαλλική κυβέρνηση», στο YouTube, στο οποίο φαίνονται οι αποτρόπαιες πράξεις τους.

Οι μαχητές του Ισλαμικού κράτους αποκεφάλισαν τον Γάλλο όμηρο, τον οποίον, όπως σας είχαμε ενημερώσει και παλαιότερα στο star.gr, είχαν απαγάγει τη Δευτέρα, στην Αλγερία.

tmp_cover_71B88859.jpg
Στο βίντεο, φαίνεται ο άτυχος 55χρονος ορειβάτης Ερβέ Γκουρντέλ, γονατιστός να λέει τα τελευταία του λόγια ενώ από πίσω του είναι 4 μαχητές, οι οποίοι κρατούν όπλα.

Στη συνέχεια, τον αρπάζουν, τον ξαπλώνουν κάτω και με πρωτοφανή αγριότητα του τραβούν το κεφάλι. Υπάρχει μια μικρή παύση και μετά φαίνονται περήφανοι οι μαχητές να απειλούν για νέες επιθέσεις, έχοντας στα χέρια τους, το γεμάτο αίματα κεφάλι του θύματος. Στο τέλος το πετούν πάνω στο άψυχο κορμί του με τρομερή ψυχραιμία και αναισθησία.

Snapshot 1 (9-24-2014 7-20 PM).png
Είχε προηγηθεί βίντεο, στο οποίο ο όμηρος ζητούσε απο την Γαλλική κυβέρνηση του Ολάντ να τερματίσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Ιράκ, μέσα σε 24 ώρες, ώστε να τον αφήσουν ελεύθερο.

Η κυβέρνηση όμως, αποφάσισε να μην λυγίσει και να μην ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τους, με αποτέλεσμα οι τζιχαντιστές να προχωρήσουν στον πιο φρικιαστικό- κατά πολλούς- αποκεφαλισμό!

Snapshot 3 (9-24-2014 7-20 PM).png
Την ίδια στιγμή, στην Γαλλία οι πολίτες είναι τρομοκρατημένοι από τον παγκόσμιο κίνδυνο των τζιχαντιστών, ενώ η κυβέρνηση μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει επίσημη θέση για το ανατριχιαστικό έγκλημα!

Snapshot 4 (9-24-2014 7-21 PM).png
Σας προειδοποιούμε ότι στο βίντεο θα δείτε πολύ σκληρές εικόνες γι' αυτό απομακρύνετε τα παιδιά από τις οθόνες...