Μια ασυνήθιστη ιστορία κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας αμφιθυμικά συναισθήματα σε όσους τη διαβάζουν.
SDFWEQ.jpgΟ λόγος για την ιστορία ζωής του Brian Burnie, ενός ευαισθητοποιημένου θα λέγαμε συζύγου, ο οποίος όταν έμαθε ότι η επί 30 χρόνια γυναίκα του Shirley, έπασχε από καρκίνο του μαστού, ανέλαβε όλα τα έξοδα για τη θεραπεία της. Και αυτό πείτε είναι λογικό…
FHTRYJU.JPG


Ο γενναιόδωρος Brian, όταν έγινε καλά η γυναίκα του ίδρυσε ένα δικό του φιλανθρωπικό ίδρυμα για τις γυναίκες που πάσχουν από την ίδια ασθένεια, προκειμένου να βοηθήσει όσους περισσότερους μπορεί. Δεν δίστασε να πουλήσει για αυτό το σκοπό την υπερπολυτελή –όπως βλέπετε στις εικόνες-έπαυλη του ζεύγους, καθώς και όλα τους τα περιουσιακά στοιχεία. Το γεγονός αυτό, όπως και η γενικότερη «εμμονή» του –όπως την χαρακτηρίζει η σύζυγός του- με τις φιλανθρωπίες, επέφεραν ρήξη στη σχέση του ζευγαριού, με αποτέλεσμα να χωρίσουν οριστικά το 2012 έπειτα από 30 χρόνια γάμου.
YHTRY.JPGΗ πρώην πλέον σύζυγος αναφέρει ότι ο άντρας της ενδιαφερόταν περισσότερο για φιλανθρωπίες, πάρα για την οικονομική ασφάλεια αυτών και των τριών παιδιών τους. Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο σύζυγός της έδειξε αυτή του τη πλευρά, αφού στο γάμο του ζευγαριού το 1981, είχε ο ίδιος ζητήσει οι καλεσμένοι να κάνουν δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα αντί για δώρα στους τότε νεόνυμφους.
ERGW.jpgΣήμερα, ο Brian Burnie ζει σε ένα διαμέρισμα μόνος. Ποιος να το περίμενε ότι η… ευαισθησία του θα γινόταν αιτία χωρισμού.