​Τον τελευταίο καιρό το μότο της Βαλερί Τριερβελέρ φαίνεται πως είναι το «η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται… κρύο», αν κρίνουμε από την φημολογία των τελευταίων ημερών. Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας πρόκειται να εκδώσει ένα βιβλίο για την ζωή της δίπλα στον Φρανσουά Ολάντ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, το «καυτό» βιβλίο θα βγει στην αγορά την Πέμπτη και αναμένεται να κάνει… θραύση! Άλλωστε, όπως και να το κάνουμε τα ροζ σκάνδαλα πάντα πουλάνε…

Στο βιβλίο, οι κακές γλώσσες, υποστηρίζουν ότι θα αποκαλυφτούν πικάντικες λεπτομέρειες για την – αρχικά παράνομη- σχέση του Γάλλου προέδρου με την ηθοποιό, Ζιουλί Γκαγιέ, που οδήγησε στον χωρισμό Ολάντ – Τριεβερλιέρ.

Το περιεχόμενο της συγγραφικής απόπειρας της 49χρονης, επιβεβαιώνεται και από μια φίλη της ίδιας, την δημοσιογράφο, Μπριζίτ Μπουσέ, η οποία έγραψε στο Twitter ότι ο Ολάντ δεν θα τη γλιτώσει αυτή τη φορά!

Πάντως, οι εκδόσεις Αrène αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις πληροφορίες για την έκδοση του βιβλίου κάτι που σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, επιβεβαιώνει ουσιαστικά την έκδοσή του.