Σάλος έχει προκληθεί με τις δηλώσεις ενός αστυνομικού στο Μιζούρι, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής μέσω μιας ανάρτησής του στο facebook αποκάλεσε τους διαδηλωτές «λυσσασμένα σκυλιά»!

«Έχω βαρεθεί με αυτούς τους διαδηλωτές. Είστε ένα βάρος για την κοινωνία και μια μάστιγα για την περιοχή αυτή», έγραψε ο Μάικλ Πέιπερτ, αστυνομικός που υπηρετούσε από το 2008 στο αστυνομικό τμήμα του Γκλέντεϊλ.

«Αυτοί οι διαδηλωτές θα έπρεπε να είχαν εξοντωθεί την πρώτη νύχτα σαν λυσσασμένα σκυλιά», συνέχισε.

«Που είναι οι μουσουλμάνοι που έχουν ένα σακίδιο στην πλάτη όταν τους χρειαζόμαστε», διερωτήθηκε, αναφερόμενος στο δράστη της επίθεσης στον Μαραθώνιο της Βοστόνης.

Ο αστυνομικός μετά από αυτές τις δηλώσεις του απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του την Παρασκευή.

Πρόκειται για τον δεύτερο αστυνομικό της περιοχής του Σεντ Λούις που απομακρύνεται από τα καθήκοντα του λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς στο πλαίσιο των διαδηλώσεων.

«Η υπόθεση αυτή λαμβάνεται υπόψη πολύ σοβαρά και μια εσωτερική έρευνα σε βάθος θα διεξαχθεί», ανακοίνωσε η αστυνομία του Γκλέντεϊλ.

Υπενθυμ��ζεται ότι οι άνθρωποι εκεί διαδηλώνουν κατά των συνθηκών του θανάτου του 18χρονου Αφροαμερικανού Μάικλ Μπράουν ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά λευκού αστυνομικού στις 9 Αυγούστου στο Φέργκιουσον.