​Μέσα στο Σεπτέμβριο αναμένεται να γίνει η παρουσίαση του πολυαναμενόμενου iPhone 6, με τους λάτρεις της τεχνολογίας να μην… κρατιούνται!

Μέχρι στιγμής, η πιο πιθανή ημερομηνία παρουσίασης του smartphone είναι η 9η Σεπτεμβρίου, με τους ειδικούς να εικάζουν πως στόχος της Apple είναι μια πλήρης ανανέωση του iPhone 6, ώστε να «χτυπήσει» τις άλλες μεγάλες εταιρίες, τόσο με το λογισμικό iOS 8, όσο και με μια οθόνη κατά πολύ μεγαλύτερη σε σύγκριση με αυτό που έχουμε συνηθίσει.

iPhone6-SonnyD-LEAK-03-580-90.jpg
Για το λόγο αυτό, το smartphone έχει υποστεί πλήρη ανασχεδιασμό, ενώ εικάζεται πως η Apple θα «χτυπήσει» και την τιμή του, κάνοντάς το αρκετά πιο ακριβό.

Υπολογίζεται ότι το νέο iPhone 6 θα ξεκινά από 858 δολάρια (το μοντέλο των 4,7 ιντσών), ενώ το μοντέλο των 5,5 ιντσών αναμένεται να ξεκινά από τα 966 δολάρια! (iPhone Air).

iPhone6-SonnyD-LEAK-01-580-90.jpg

TI ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟ iPhone 6:

-Το πλαίσιο θα είναι από υλικό που δεν θα «σημαδεύεται»

- H οθόνη θα είναι εξαιρετικά ανθεκτική και ευλύγιστη, επιβιώνοντας ακόμα και από μαχαιριές ή πάτημα.

- Θα βγαίνει σε μαύρο και ασημί χρώμα αλλά και σε χρυσό όπως το 5s

- Θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση

- Θα έχει αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος

- Θα διαθέτει βαρόμετρο, για να μετρά τη θερμοκρασία, την ατμοσφαιρική πίεση και το υψόμετρο.

- Το λογισμικό του θα είναι το τελευταίο iOS8

Στις νέες φωτογραφίες που βλέπετε και φέρνει στο φως της δημοσιότητας το TMZ, παίρνετε μια πρώτη εικόνα από το πώς θα δείχνει το smartphone, με το αμερικανικό δίκτυο να επικαλείται ανώνυμη πηγή από το εργοστάσιο κατασκευής στην Κίνα.

image-89-480w.jpg
image-87-480w-1.jpg
image-88-480w.jpg
image-91-480w.jpg
image-162-480w-1.jpg