Ένα βήμα πιο κοντά στην ιδανική... γυναίκα που ονειρεύεται κάθε άντρας έρχεται η ιαπωνική βιομηχανία ερωτικών πλαστικών κουκλών, η οποία κατάφερε να φτιάξει όμορφα "θηλυκά" που δεν μιλούν, δεν έχουν απαιτήσεις και πονοκεφάλους και το κυριότερο είναι ...πάντα διαθέσιμες!

pede.jpg

Οι Ιάπωνες δεν μπορούν να κρύψουν την χαρά και την ικανοποίηση τους για τα νέα τους κατασκευάσματα! Οι πλαστικές κούκλες νέας γενιάς είναι πανέμορφες και πολύ ρεαλιστικές με απαλό και αληθινό δέρμα και πολλά υποσχόμενο βλέμμα!

exi.jpg

Τα ...κορίτσια με τα σχιστά μάτια είναι φτιαγμένα από την καλύτερη σιλικόνη και οι κατασκευαστές τους δηλώνουν πως το επόμενο βήμα τους θα είναι να λανσάρουν και την κούκλα με την τεχνητή νοημοσύνη που θα μπορεί να μιλάει και να κουνιέται!

dola3.jpg

Η αγορά τους, όπως επισημαίνει η Ιαπωνική εταιρεία που τις κατασκευάζει, συνοδεύεται και με μπόλικη "προίκα" που περιλαμβάνει μια σειρά από ρούχα και εσώρουχα, γεγονός που απαλλάσσει τον ιδιοκτήτη από πρόσθετα έξοδα και κόπο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βάλουν στο κρεβάτι τους, την... γυναίκα με κυβικά που πάντα ονειρευόντουσαν, αφού οι ίδιοι καθορίζουν το μέγεθος του στήθους της κούκλας και το χρώμα των μαλλιών της, ενώ έχουν την δυνατότητα να την έχουν παντού και πάντα μαζί τους, καθώς τα μέλη της σπάνε εύκολα και συναρμολογούνται απλά και γρήγορα!

dola.jpg

Αν λοιπόν έχεις βαρεθεί την καλή σου ή απλώς ψάχνεις μια αγκαλιά για να κρατηθείς αλλά δεν βρίσκεις την ιδανική, κάν’το όπως... "ο Λάρς και η κούκλα του" στην ομώνυμη ταινία!

llars_b.jpg