Άσχημη κατάληξη είχε η απόπειρα ληστείας στο σπίτι ενός 55χρονου στο Νοτιοδυτικό Λονδίνο.
Robbery-Victim.jpg
Ο 55χρονος μαζί με τη σύζυγό του βρίσκονταν μέσα στο σπίτι το βράδυ της Δευτέρας, όταν τρεις άγνωστοι μπήκαν μέσα και προσπάθησαν να τους ληστέψουν.
Ο άνδρας προσπάθησε να τους αντισταθεί, ενώ κατάφερε μέσα στον πανικό να ειδοποιήσει και την αστυνομία, όμως η αντίδραση των ληστών ήταν άσχημη.
Και οι τρεις άρχισαν να τον ξυλοκοπούν άγρια στο πρόσωπο και στο σώμα, προκαλώντας του φρικτά τραύματα με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.
Robbery-Victim (1).jpg
Η αστυνομία που έφτασε στο σημείο, συνέλαβε τους δύο από τους τρεις, όμως ο τρίτος κατάφερε να διαφύγει και τώρα έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσει.
Οι γιατροί έχουν μείνει έκπληκτοι από τη βιαιότητα με την οποία οι ληστές χτύπησαν τον 55χρονο άνδρα, ο οποίος έχει μελανιές στο πρόσωπο, στο σώμα και σπασμένα πλευρά.
Χαρακτηριστικό είναι ότι πρέπει να υποβληθεί σε εγχείρηση στα μάτια, ενώ οι θεράποντες ιατροί κάνουν λόγο για τραύματα που θα του αλλάξουν ριζικά τη ζωή.
Η αστυνομία κάνει τώρα έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, ενώ έδωσε και στη δημοσιότητα ένα βίντεο από την απόδραση του δράστη.