​Μια… αλεπού έφερε τα πάνω κάτω στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Έντμοντον στο βόρειο Λονδίνο, όταν κατάφερε σκαρφαλώνοντας από διπλανά κτήρια, να τρυπώσει στην στέγη του νοσοκομείου και να μπει τελικά μέσα στην.... παιδιατρική πτέρυγα!

North-Middlesex-Hospital.png

Το προσωπικό αμέσως απομάκρυνε τα οκτώ παιδιά που ήταν στην πτέρυγα για νοσηλεία και κάλεσε ειδικούς από το «Βασιλικό Ίδρυμα για την Προστασία Άγριας Ζωής» (RSPCA), για να απομακρύνουν το ζώο.

Η παιδιατρική πτέρυγα έμεινε κλειστή για τρεις μέρες, ενώ εκπρόσωπος του νοσοκομείου δήλωσε ότι κανείς δεν κινδύνευσε από την αλεπού

Στο Λονδίνο, όπως αναφέρει η Daily Mail, θεωρείται ότι ζουν τουλάχιστον 10.000 αλεπούδες γύρω από την πόλη, ενώ σε άλλες αστικές περιοχές της Βρετανίας υπολογίζεται ότι ζουν 33.000 αλεπούδες.

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα συγκεκριμένα ζώα προκάλεσαν προβλήματα, όπως έγινε τον Φεβρουάριο του 2013, όταν μια αλεπού εισέβαλε σε κατοικία στο νοτιοανατολικό Λονδίνο και έσυρε μωρό από την κούνια του!

1407753279593_wps_3_Denny_Dolan_a_baby_attack.jpg

Η 28χρονη μητέρα του παιδιού κατάφερε μεν να απομακρύνει το ζώο, ωστόσο η αλεπού είχε προλάβει να τραυματίσει το παιδί δαγκώνοντάς σοβαρά το ένα του χέρι.

1407753230092_Image_galleryImage_Denny_Dolan_4_weeks_old_C.jpg