​Η πεντάχρονη Ρούμπι Μάιλς πριν από μερικές μέρες έμαθε ότι ο μπαμπάς της βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου και οι γιατροί δεν του δίνουν πολύ χρόνο ζωής. Επειδή λοιπόν του έχει τρομερή αδυναμία θέλησε να του κάνει δώρο ένα ταξίδι στην Ντίσνεϊλαντ στο Παρίσι, πριν τον πάρουν οι… άγγελοι.

kori1.jpg

Όμως με λύπη της διαπίστωσε ότι στον κουμπαρά της δεν είχε το απαραίτητο ποσό για να κάνει στον μπαμπά της το δώρο που ήθελε.

Για καλή της τύχη, την ιστορία της έμαθαν οι γείτονές της, που ξεκίνησαν ολόκληρη εκστρατεία για να μαζευτεί το ποσό που χρειάζεται, ώστε η μικρούλα να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

kori2.jpg

Έτσι κι έγινε. Μια παμπ στην περιοχή της στο Σάουθπορτ της Βρετανίας διοργάνωσε ένα πάρτι με θέμα τις πριγκίπισσες της Ντίσνεϊ και συγκέντρωσε 7.000 ευρώ για να μπορέσει η μικρή να πάει στην Ντίσνεϊλαντ με τον μπαμπά της.

Οι δυο τους λοιπόν ταξίδεψαν μέχρι το Παρίσι, με τη μικρούλα να μην μπορεί να σταματήσει να γελά που κατάφερε να κάνει τον μπαμπά της ευτυχισμένο, τώρα που είναι άρρωστος.