​Στο δικαστήριο κατέληξε μια 35χρονη καθηγήτρια στην Αγγλία, η οποία κατηγορείται ότι έκανε σεξ με δύο μαθητ��ς της.

Η εντυπωσιακή Μπριάν Αλτίς, αρχικά είχε κατηγορηθεί για την αποπλάνηση ενός 16χρονου μαθητή της, ο οποίος όχι μόνο είχε παραδεχθεί ότι του παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα στο σεξ, αλλά περιέγραψε στην αστυνομία με κάθε λεπτομέρεια τα τατουάζ της καθηγήτριάς του και την διαρρύθμιση του σπιτιού της.

Οι δυο τους έζησαν φλογερές στιγμές πάθους για περίπου έξι μήνες από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούνιο του 2013 στο σπίτι της 35χρονης, σε ένα πάρκο, ακόμα και στο πάρκινγκ μιας εκκλησίας πριν πάνε στο σχολείο.

daskala2.png

Όπως αποδείχθηκε όμως δεν ήταν ο μοναδικός μαθητής που είχε βάλει στο μάτι η φλογερή ξανθιά καθηγήτρια.

Ένα μήνα μετά από την αποκάλυψη του ερωτικού της πάθους, ήρθε στο φως ότι είχε ερωτική επαφή και με έναν ακόμα 17χρονο μαθητή της.

Η δίκη της είχε προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα, όμως πήρε αναβολή, λόγω των νέων στοιχείων που ήρθαν στο φως.

Μάλιστα με το που έμαθε τα καθέκαστα ο σύζυγός της, ζήτησε αμέσως διαζύγιο, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί της.

daskala1.png

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αλτίς χρησιμοποιούσε μια συγκεκριμένη εφαρμογή, ώστε να μην φαίνεται ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου της όταν επικοινωνούσε με τα ανήλικα αγόρια.

Τώρα αντιμετωπίζει κατηγο��ίες για βιασμό και βίαιο σοδομισμό και εκτός από τα κλάματα θα πρέπει να σκεφτεί και κάτι άλλο για να γλιτώσει από τη φυλακή.