​Για μια ακόμα φορά η Ζιλί Γκαγιέ βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας, αφού οι παπαράτσι την απαθανάτισαν στην παραλία να απολαμβάνει το μπάνιο της, συντροφιά όμως αγνώστου ανδρός και ουχί του Φρανσουά Ολάντ!

gagie1.jpg

Όλοι οι Γάλλοι λοιπόν τώρα αναρωτιούνται αν έληξε άδοξα το ειδύλλιο της ηθοποιού με τον Γάλλο πρόεδρο, ο οποίος επίσης κάνει μόνος του διακοπές.

Μπορεί πολλοί να τους ήθελαν να κάνουν σχέδια γάμου και να ετοιμάζονται να παντρευτούν μέσα στον Αύγουστο, όμως απ’ ότι φαίνεται στη σχέση τους εμφανίστηκαν τα πρώτα συννεφάκια.

gagie2.jpg

Μάλιστα και το περιοδικό Closer υποστήριζε ότι Γκαγιέ και Ολάντ θα κάνουν μαζί διακοπές, συνοδεία μάλιστα και της… πεθεράς, όμως ο Γάλλος πρόεδρος αναχώρησε solo από το Παρίσι, ενώ η ηθοποιός όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες απολάμβανε την συντροφιά ενός άλλου άνδρα.

gagie3.jpg

Τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, δημοσίευσε το περιοδικό Voici και δείχνουν την Γκαγιέ με το μαγιό της σε παραλία της Κορσικής. Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο άνδρας που τη συνοδεύει είναι ο δικηγόρος διαχείρισης οικονομικών, Πιερ Πιουμπασέ.

gagie4.jpg

Η πέτρα του σκανδάλου που οδήγησε στον πολύκροτο χωρισμό του Ολάντ από την Τριερβελέρ, έμεινε στην Κορσική για πέντε μέρες και μετά επέστρεψε στο Παρίσι.

gagie5.jpg

Αντίθετα, ο Γάλλος πρόεδρος βρίσκεται στην προεδρική εξοχική κατοικία στις Βερσαλλίες, προσπαθώντας μάλλον να ξεπεράσει τον πόνο του χωρισμού.