​Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι μια γυναίκα από το Μπρίστολ είχε σεξουαλική σχέση με τον 12χρονο γιο της, ενώ ο σύντροφός της παρακολουθούσε και έδινε μέχρι και οδηγίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αρρωστημένος άνδρας έβαζε τη γυναίκα να κάνει sex με το ίδιο της το παιδί την ώρα που εκείνος τα παρακολουθούσε όλα μέσα από webcam έξω από το σπίτι και της έδινε οδηγίες στα ακουστικά που φορούσε.

Το άτυχο αγοράκι δήλωσε στην αστυνομία ότι η μητέρα του έλεγε ότι του «έδινε μαθήματα σεξ», ενώ η ίδια αποκάλυψε το αρρωστημένο πάθος που ζούσε με τον σύντροφό της σε μια φιλανθρωπική οργάνωση για θύματα ενδοοικογενειακής βίας, όπου και ομολόγησε ότι έχει κακοποιήσει τα δ��ο μεγαλύτερα παιδιά της.

1407229992437_Image_galleryImage_The_silhouetted_shape_of_.JPG

Το δικαστήριο την καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών και τριών μηνών, ενώ ο δικαστής ήταν λάβρος απέναντί της.

«Η συμπεριφορά σου απέναντι στο γιο σου είναι αντίθετη με τα ανθρώπινα ένστικτα και τη βασική ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Προέκυψε αφότου γνώρισες έναν άντρα, ο οποίος σε ήλεγχε απόλυτα, έναν άντρα ο οποίος πρέπει να τεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης», της είπε.

Το δικαστήριο διέταξε επίσης να υποβληθεί η μητέρα σε ψυχιατρικό έλεγχο, από τον οποίο προέκυψε ότι πάσχει από διαταραχή προσωπικότητας που την έκανε απόλυτα εξαρτημένη από τους κυριαρχικούς συντρόφους της.

Όσο για τα παιδιά της; Η φροντίδα τους ανατέθηκε στις κοινωνικές υπηρεσίες, ενώ ειδικοί ψυχολόγοι θα κάνουν ότι μπορούν για να επουλώσουν τις πληγές τους.