​Έξαλλος είναι ο πρίγκιπας Κάρολος με τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου της βασίλισσας Ελισάβετ, Ντίκι Άρμπιτερ, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα ετοιμάζεται να εκδώσει βιβλίο στο οποίο θα αποκαλύπτει όλες τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τη σχέση του διαδόχου του βρετανικού θρόνου με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Στο βιβλίο του με τίτλο «Στην υπηρεσί�� της Βασίλισσας» ο Άρμπιτερ φαίνεται ότι υποστηρίζει πως η Νταϊάνα αισθανόταν ταπεινωμένη από τη σχέση του Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες θέλουν στις σελίδες του βιβλίου αυτ��ύ να αποκαλύπτονται οι αντιδράσεις τόσο του πρίγκιπα Καρόλου, όσο και της Ελισάβετ στο άκουσμα του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Πηγές του παλατιού δήλωσαν στην Daily Mirror ότι ο Κάρολος είναι έξαλλος με τον Άρμπιτερ, τον οποίο θεωρούσε έμπιστο φίλο και έχει βάλει λυτούς και δεμένους, ώστε το βιβλίο του να μην φτάσει ποτέ στις προθήκες των βιβλιοπωλείων.

Αυτό που τον καίει περισσότερο, είναι να μην βγουν στο φως οι λεπτομέρειες γύρω από το διαζύγιό του από την πριγκίπισσα Νταϊάνα, αλλά και γύρω από το διαζύγιο του αδελφού του πρίγκιπα Ανδρέα από τη Σάρα Φέργκιουσον.

Ο Άρμπιτερ εργαζόταν στο παλάτι από το 1988 έως το 2000 και είχε υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας, που όπως υποστηρίζει δεν παραβιάζει με το βιβλίο του.

Ο ίδιος στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι: «όλοι θέλαμε να ξεσκίσουμε τα εσώρουχα της Νταϊάνα», όμως τώρα λέει ότι το βιβλίο του είναι η ιστορία της ζωής του τα χρόνια που υπηρετούσε το παλάτι.

Ήδη έχει υπογράψει συμβόλαιο με εκδοτικό οίκο σύμφωνα με το οποίο θα κερδίσει 250.000 λίρες με την έκδοση του βιβλίου του και επειδή είναι πολλά τα λεφτά δεν έχει σκοπό να κάνει πίσω.

Πάντως ο πρίγκιπας Κάρολος δεν είναι διατεθειμένος να… πέσει αμαχητί.