​Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι αληθινό.

Μια αεροσυνοδός της αεροπορικής εταιρείας «Jetstar», της Αυστραλίας, «ξέφυγε» από τις γνωστές οδηγίες που έδινε συνήθως στους επιβάτες του αεροπλάνου και τους συμβούλευσε σε περίπτωση που κουβαλούν ναρκωτικές ουσίες να τις… πετάξουν στη τουαλέτα!

Συγκεκριμένα, στο αεροσκάφος, το οποίο είχε ως προορισμό το Σίδνεϋ, επέβαιναν 210 άνθρωποι και οι περισσότεροι επέστρεφαν από ένα μουσικό φεστιβάλ.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, η αεροσυνοδός του Airbus A320, άρπαξε το μικρόφωνο και είπε στους επιβάτες: «Μας έχουν πει ότι υπάρχουν ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και αξιωματικοί σε επιφυλακή στον τερματικό σταθμό. Αν θέλετε να πετάξετε κάτι που δεν επιτρέπεται να έχετε μαζί σας, σας προτείνουμε να το κάνετε τώρα στην τουαλέτα».

Το αποτέλεσμα ήταν αρκετοί από τους επιβάτες να πάνε στη τουαλέτα… τρέχοντας!

Το περιστατικό το οποίο έγινε γνωστό από δημοσίευμα περιοδικού, επιβεβαιώθηκε και από τον εκπρόσωπο της εταιρείας, Στέφεν Μουνιάν.

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε ότι οι αντιδράσεις σχετικά με το περιστατικό ποικίλουν, ενώ η εταιρεία θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη.

«Τα λόγια που επέλεξε η αεροσυνοδός δεν ήταν τα σωστά και είναι σαφώς αντίθετα με τα επαγγελματικά πρότυπα που θέτει η εταιρεία μας. Ζητούμε συγνώμη από τους πελάτες που προσβλήθηκαν από τα σχόλια».

αεροσυνοδος.jpg
Από την άλλη, στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook, τα περισσότερα σχόλια είναι θετικά αφού όπως μπορείτε να δείτε, κάποιος ζητάει η κοπέλα να μην απολυθεί αλλά να πάρει προαγωγή ενώ άλλοι της δίνουν συγχαρητήρια αφού κατάφερε να γλιτώσει πολλούς επιβάτες από δημόσιο εξευτελισμό.