​Μπορεί στην τουαλέτα μέχρι και ο βασιλιάς να πηγαίνει μόνος του, όμως οι ένοικοι ενός ξενοδοχείου στο Βερολίνο δεν μπορούν ούτε εκεί να έχουν την ησυχία τους, αφού έχει ένα τεράστιο παράθυρο που ότι και να κάνουν τους βλέπουν οι περαστικοί.

Για κάποιον άγνωστο λόγο, ο αρχιτέκτονας που σχεδίασε τον χώρο του εστιατορίου του ξενοδοχείου Hotel Bikini Berlin, σκέφτηκε ότι οι τουαλέτες θα έπρεπε να τοποθετηθούν ακριβώς δίπλα σε τεράστια παράθυρα που φτάνουν από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι, παρά το γεγονός ότι το ξενοδοχείο έχει μόλις δέκα ορόφους.

hotel1.jpg

Έτσι το ξενοδοχείο εκτός από την υπέροχη θέα προς τον Ζωολογικό Κήπο του Βερολίνου, προσφέρει στους περαστικούς και… θέα στις πιο ιδιωτικές στιγμές των ενοίκων του.

Αρκετοί είναι εκείνοι που περνούν έξω από το ξενοδοχείο και δεν διστάζουν να φωτογραφίσουν τους ενοίκους την ώρα που κάνουν την ανάγκη τους, ενώ μετά από όλο αυτό το θόρυβο, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου έβγαλαν ανακοίνωση με την οποία προειδοποιούν τους πελάτες τους:

hotel2.jpg

«Παρακαλείστε να είστε προσεκτικοί. Δεν βλέπουν μόνο οι μαϊμούδες».

Πάντως μια κουρτινούλα στο παράθυρο ακόμη δεν έχουν φιλοτιμηθεί να βάλουν για να παράσχουν στους ενοίκους τη στοιχειώδη ιδιωτικότητα.