​Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα σοκαριστικό βίντεο, στο οποίο δείχνει μια ομάδα γυναικών να γδύνει και να ξυλοκοπά μια άλλη γυναίκα μες στη μέση του δρόμου.

Οι βίαιες αυτές σκηνές εκτυλίχθηκαν έξω από ένα καραόκε μπαρ στην πόλη Γιουλίν. Στο βίντεο φαίνονται ξεκάθαρα τέσσερις γυναίκες να γδύνουν την νεαρή γυναίκα, να την κλοτσάνε και να της τραβάνε τα μαλλιά, παρά τις εκκλήσεις της ίδιας να σταματήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άγνωστες γυναίκες επιτέθηκαν στη νεαρή Κινέζα για να την εκδικηθούν, αφού εκείνη υπήρξε το τρίτο πρόσωπο στο γάμο μιας εκ των τεσσάρων που την έδειραν.

Παρόμοιες επιθέσεις είναι συχνές στην Κίνα, όμως το βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις, με αρκετούς να παίρνουν το μέρος του θύματος.

«Η κατάσταση αυτή ξέφυγε. Ακόμα κι αν ήταν η ερωμένη ενός παντρεμένου άνδρα, δεν φταίει μόνο εκείνη και δεν έπρεπε να της συμπεριφερθούν έτσι. Οι δράστες πρέπει να τιμωρηθούν», έγραψε ένας χρήστης του διαδικτύου.

Μέχρι στιγμής πάντως η αστυνομία δεν έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό, ούτε έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος και των δραστών.