​Ο Νόα Άλντριτς μπορεί να είναι μόλις εννέα ετών, όμως έχει τεράστια αποθέματα αγάπης για τον αδελφό του Λούκας, που είναι άτομο με αναπηρία και απίστευτη δύναμη, αφού για να τον κάνει ευτυχισμένο αποφάσισε να λάβει μέρος μαζί του σε έναν δύσκολο αγώνα τριάθλου στην Ιντιάνα.

adelfos1.jpg

Ο μικρούλης, άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό καθώς κολυμπούσε 200 μέτρα, τραβώντας τον εξάχρονο αδελφό του που καθόταν μέσα σε μια φουσκωτή βάρκα χωρίς να σκεφτεί να τα παρατήσει ούτε για ένα λεπτό.

adelfos2.jpg

Μετά το κολύμπι, σειρά είχε το ποδήλατο, με τον Νόα να κάνει πετάλι για 4,8 χλμ, τραβώντας από πίσω του τον μικρότερο αδελφό του, ενώ μετά από την δύσκολη αυτή κούρσα έτρεξε και 1,6 χλμ. σπρώχνοντας το ειδικό αμαξίδιο του Λούκας.

Όταν δε πέρασε τη γραμμή του τερματισμού, όλοι τον καταχειροκρότησαν, ενώ η μητέρα του τον έσφιξε στην αγκαλιά της για το τεράστιο δώρο που έκανε ��τον αδελφό του.

adelfos3.jpg

«Είχαμε μεγάλη αγωνία, αλλά και ενθουσιασμό ταυτόχρονα. Είμαστε πολύ περήφανοι για τους γιους μας. Ήταν ένα απίστευτο θέαμα να τους βλέπουμε μαζί στον αγώνα αυτό», είπε η μητέρα του μικρού.

Ο Νόα προπονήθηκε σκληρά επί τρεις μήνες για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσει του αγώνα και κυρίως για να καταφέρει να κάνει χαρούμενο τον αδελφό του, ο οποίος πάσχει από μια σπάνια πάθηση του εγκεφάλου και δεν μπορεί να περπατήσει, να μιλήσει ή να φάει μόνος του.

adelfos4.jpg

«Μετά τον αγώνα ο Λούκας σίγουρα κατάλαβε ότι πήρε μέρος σε κάτι ξεχωριστό και αυτό χάρη στον μεγάλο του αδελφό», είπε συγκινημένη η μητέρα των αγοριών.