Μόλις πριν από μια εβδομάδα, η Βασίλισσα Ελισάβετ έκανε «bombing», στην selfie δύο παικτών χόκεϊ της ομάδας, της Αυστραλίας, καθώς η ίδια φαίνεται να ποζάρει πίσω από τις κοπέλες, χαμογελώντας, σε μια φωτογραφία που τελικά έγινε viral.

σδεφργτυθ8ι90.jpg
Το παράδειγμα της γιαγιάς του αποφάσισε να ακολουθήσει και ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος «κατέστρεψε» την φωτογραφία των προπονητών της ομάδας ράγκμπι, της Νέας Ζηλανδίας, με τον επίτιμο καθηγητή του Μassey University .

prince-harry1--z.jpg
Το περιστατικό συνέβη στο γήπεδο κατά τη διάρκεια αγώνα ράγκμπι και η φωτογραφία ανέβηκε στον λογαριασμό του Πανεπιστημίου στο Twitter, προκαλώντας το παραλήρημα των χρηστών των social media.

Όπως μπορείτε να δείτε, οι άντρες ποζάρουν για μια φωτογραφία, ενώ από πίσω τους φαίνεται ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος καθόταν λίγες κερκίδες πιο πάνω, να ποζάρει ενθουσιασμένος, έχοντας υψώσει τους αντίχειρες του (thumps up).

ρτυθοιο.jpg
Η φωτογραφία συνοδεύτηκε από την εξής λεζάντα: «Βασιλικός κίνδυνος για bombing φωτογραφίας! Ο πρίγκιπας Χάρι μαζί με τον επίτιμο καθηγητή Γκάρι Χέρμανσον.»