​Θυμάστε που η όμορφη Ιταλίδα υπουργός Μεταρρυθμίσεων και Σχέσεων με το Κοινοβούλιο Μαρία Έλενα Μπόσκι έψαχνε σύζυγο για να κάνει τρία παιδιά; Ε λοιπόν βρέθηκε και είναι ο διασημότερος Ιταλός πορνοστάρ Ρόκο Σιφρέντι!

rocco_siffredi.jpg
Η Μαρία Έλενα της κυβέρνησης Ρέντζι, έχει συγκεντρώσει πάνω της τα φλας από την πρώτη στιγμή εξαιτίας της εντυπωσιακής εμφάνισής της, όμως προ ημερών τράβηξε ξανά τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της δηλώνοντας ότι την αγχώνουν τα χρόνια που περνούν, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει βρει αυτόν που θα την κάνει ευτυχισμένη και θα της χαρίσει μία μεγάλη οικογένεια.

bossi2.jpg
Φυσικά πολλοί εθελοντές έσπευσαν να … «θυσιαστούν»… Βέβαια η πρώτη πρόταση ήταν αιφνιδιαστική καθώς προήλθε από μία γυναίκα, τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, Σελβάτζα Λουκαρέλι.

renz-1.jpg
Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα η όμορφη υπουργός είχε κι άλλη πρόταση-έκπληξη! Ο διάσημος Ιταλός πορνοστάρ, Ρόκο Σιφρέντι προσφέρθηκε να παντρευτεί την 33χρονη, αν και παντρεμένος εδώ και 20 ολόκληρα χρόνια με την Ρόζα Τάσι.

rocco-siffredi-640.jpg
Ο ίδιος μίλησε στην σατιρική ραδιοφωνική εκπομπή του σταθμού Radio24, «La Zanzara» και είπε πως θα επέλεγε την υπουργό για σύζυγό του, καθώς όπως υποστήριξε, παρότι δείχνει ήρεμη και χαμηλών τόνων, στο κρεβάτι πρέπει να μεταμορφώνεται σε άγριο θηλυκό, με ζωώδη ένστικτα.
m14-620x380.jpg