​Ανατριχίλα προκαλεί η ομολογία της 15χρονης Γιαπωνέζας που στραγγάλισε και στην συνέχεια διαμέλισε συμμαθήτριά της το περασμένο Σάββατο! «Ήθελα να σκοτώσω κάποιον για να δω πώς είναι», δήλωσε στους αστυνομικούς!

Σύμφωνα με τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης, η μαθήτρια στην ομολογία της δεν είπε ούτε μια στιγμή ότι έχει τύψεις!

Το περιστατικό διαδραματίστηκε στην πόλη Σασέμπο της δυτικής νομαρχίας Ναγκασάκι. Η δολοφόνος αφού στραγγάλισε τη συμμαθήτριά της στη συνέχεια έκοψε το χέρι και το κεφάλι της.

Η ανήλικη αναμένεται να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση, ενώ φέρεται να είχε προμελετήσει το έγκλημά της.

«Είχα αγοράσει τα πάντα από πριν» φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς, οι οποίοι στο εξής πηγαίνουν σε όλα τα καταστήματα εργαλείων για μαστορέματα για να μάθουν πότε η μαθήτρια αγόρασε τα εργαλεία αυτά.

Η αστυνομία ερευνά επίσης τέσσερα μηνύματα που αναρτήθηκαν σε φόρουμ στο διαδίκτυο, μαζί με φωτογραφίες ενός ματωμένου χεριού. Οι εικόνες αυτές που παραπέμπoυν στην τέλεση του εγκλήματος, αναρτήθηκαν περίπου δύο ώρες μετά τη δολοφονία.

Τα δύο κορίτσια ήταν συμμαθήτριες και φίλες και είχαν περάσε�� ώρες μαζί πριν από το δράμα που εκτυλίχθηκε στο διαμέρισμα της συλληφθείσας, η οποία ζούσε μόνη της παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, η μητέρα της πέθανε πέρυσι και ο πατέρας της ξαναπαντρεύτηκε.