​Τραγωδία σημειώθηκε στην νότια Ινδία όταν σχολικό λεωφορείο συγκρούστηκε με τρένο, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 19 παιδιά και ο οδηγός.

Εν τω μεταξύ η αστυνομία εξέφρασε φόβους ότι ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να αυξηθεί. Τα παιδιά ήταν ηλικίας από 6 έως 16 ετών.

Το λεωφορείο διέσχισε σιδηροδρομική γραμμή σε αφύλακτη διάβαση στο κρατίδιο Τελανγκάνα, χωρίς να σταματήσει για να ελέγξει αν η διάβαση ήταν ελεύθερη, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Indian Railways Σαΐντ Άνιλ Κουμάρ Σαξέντα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο λεωφορείο επέβαιναν 35 παιδιά, 12 από τα οποία σκοτώθηκαν επί τόπου μαζί με τον οδηγό. Επτά υπέκυψαν στα τραύματά τους σε κοντινό νοσοκομείο όπου διακομίσ��ηκαν, ενώ αρκετά νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

"Οι γιατροί λένε ότι αιμορραγούν ακατάσχετα", δήλωσε αξιωματικός της αστυνομίας που ζήτησε να μην κατονομαστεί αναφέροντας ότι ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 20 μαζί με τον οδηγό.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο οδηγός του λεωφορείου προσπάθησε να διασχίσει την αφύλακτη διάβαση παρά τη σήμανση για την επικινδυνότητα του σημείου από το οποίο διέρχεται αμαξοστοιχία.