Είναι νέα, ωραία, έξυπνη και δημοφιλής στο κυβερνητικό σχήμα του Ματέο Ρέντσι. Ο λόγος για την υπουργό Συνταγματικών Μεταρρυθμίσεων και Σχέσεων με το Κοινοβούλιο Μαρία Ελενα Μπόσι.

Η σέξι Μαρία Έλενα, γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου του 1981 και είναι πολύ περιζήτητη νύφη! Μάλιστα όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της, θέλει να βρει έναν άντρα και να κάνει τρία παιδιά.

maria-elena-boschi-545.jpg
«Παιδιά; Θα ήθελα τρία. Και υπάρχουν φορές που νομίζω ότι έχω αργήσει... Επιθυμώ πολύ να βρω έναν σύντροφο. Είμαι μόνη εδώ και έναν χρόνο και λείπει από τη ζωή μου η συντροφικότητα. Επιστρέφω στο σπίτι αργά από τη δουλειά, το σπίτι είναι πάντα άδειο, υπάρχει μόνο ένα ποτήρι γάλα με λίγα μπισκότα και συνήθως έχω περάσει τη μέρα μου συζητώντας με την αντιπολίτευση πάνω στις τροπολογίες της. Θα ήθελα τουλάχιστον να περνώ τον ελεύθερο μου χρόνο με κάποιον που να μπορώ να μοιραστώ ένα κοινό μέλλον» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η 33χρονη είναι τόσο περιζήτητη που έχει δεχθεί πρόταση μέχρι και από γυναίκα, την τηλεπαρουσιάστρια Σελβάτζα Λουκαρέλι η οποία της έγραψε στο Twitter: «Ψάχνεις σύζυγο; Σε παντρεύομαι εγώ».

lucarelli.jpg