​Ατακτούλης στα ερωτικά του φαίνεται πως ήταν ο Μπιλ Κλίντον αφού δημοσίευμα της New York Post αναφέρει ότι, εκτός από το Μόνικα Λεβίνσκι, ο ερωτιάρης Μπιλ είχε και μία άλλη ερωμένη: μια φλογερή ξανθιά, την οποία μάλιστα έβαζε μέσα στο Λευκό Οίκο κάθε φορά που έβρισκε την κατάλληλη ευκαιρία.

Στην περίφημη 6η σελίδα της New York Post, έχει προδημοσιευθεί μέρος του βιβλίου του Ronald Kessler με τίτλο "The First Family Detail: Secret Service Agents Reveal the Hidden Lives of Presidents", (Άγνωστες λεπτομέρειες από την μυστική ζωή της Πρώτης Οικογένειας).

Σε αυτό ο συγγραφέας Ρόναλντ Κέσλερ, υπο��τηρίζει ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, έκανε σεξ με μία προκλητική ξανθιά κυρία, που στους κύκλους των ανδρών της προσωπικής ασφάλειας του Προέδρου είχε την κωδική ονομασία: «Energizer».

Στο βιβλίο, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Αυγούστου, αποκαλύπτεται ότι οι ίδιοι οι μυστικοί πράκτορες του πρώην προέδρου είχαν δώσει αυτό το κωδικό όνομα στην ξανθιά ερωμένη.

kessler.jpg

Όταν απουσίαζε η Χίλαρι, είχαν δοθεί στους φρουρούς οδηγίες να την αφήνουν να περνά χωρίς να της κάνουν ερωτήσεις.

Η περιγραφή της ξανθιάς ερωμένης του πρώην προέδρου των ΗΠΑ έγινε από έναν προιστάμενο του Λευκού Οίκου, αναφέρει το δημοσίευμα

«Ηταν μία ζεστή μέρα και η ξανθιά γυναίκα φορούσε ένα μπλουζάκι με τολμηρό ντεκολτέ, με αποτέλεσμα το στήθος της να είναι πολύ εκτεθειμένο. Μεταξύ τους έδειχναν πολύ άνετοι, πολύ φιλικοί. Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι είχαν ερωτική σχέση. Το σπίτι ήταν φυσικά, κάθε φορά, ενήμερο για την άφιξη της ξανθιάς γυναίκας», φέρεται να λέει πρώην προιστάμενος του Λευκού Οίκου, μιλώντας φυσικά υπό καθεστώς ανωνυμίας.

Οι μυστικοί πράκτορες της Χίλαρι ενημέρωναν πάντα τους μυστικούς πράκτορες του Μπιλ όταν επέστρεφε στο σπίτι η σύζυγός του. Ετσι, ο Μπιλ είχε όλο το χρόνο στην διάθεσή του να ξεπροβοδίσει την ερωμένη και να προσποιηθεί τον αδιάφορο. Όμως μια φορά, η προειδοποίηση απο τους μυστικούς πράκτορες της Χίλαρι ήρθε αργά.

«Οι μυστικοί πράκτορες του Μπιλ αναγκάστηκαν να φυγαδεύσουν την «Energizer».

Οι εκπρόσωποι του Μιπλ Κλίντον δεν έχουν σχολιάσει μέχρι στιγμής το σχετικό δημοσίευμα.