Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες, μια σοκαριστική φωτογραφία, η οποία δείχνει τα πραγματικά θύματα του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας, που δεν είναι άλλα από τα παιδιά.

Η φωτογραφία αλλά και η συγκλονιστική ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτή, δημοσιεύτηκε από την εφημερίδα Electronic Intifada και συνοδευόταν από τη λεζάντα: «Θέλω τον πατέρα μου, φέρτε μου τον πατέρα μου».

180714_ezz_00_4.jpg
Όπως μπορείτε να δείτε, στην εικόνα φαίνεται ένα ανήλικο αγόρι, από την Παλαιστίνη, το οποίο αν και είναι τραυματισμένο και μέσα στα αίματα, έχει αρπάξει από τον γιακά έναν νοσηλευτή και κλαίγοντας ζητάει τον πατέρα του.

Ο νοσηλευτής προσπαθεί να το καθησυχάσει και να το ξαπλώσει στο κρεβάτι, αλλά το παιδί είναι απελπισμένο.

Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, στη συνέχεια μπήκε στο δωμάτιο, ο μεγαλύτερος αδελφός από τα 4 συνολικά παιδιά, επίσης τραυματισμένος, και παρακαλούσε με δάκρυα στα μάτια να κάνουν τον αδελφό του καλά.

Το παιδί όμως, το οποίο τραυματίστηκε ενώ ήταν σπίτι του, από έκρηξη, αρνούνταν πεισματικά να δεχτεί την φρο��τίδα των γιατρών, χωρίς την παρουσία του πατέρα του.

Χρειάστηκαν συνολικά 4 γιατροί για να το ηρεμήσουν και να του σώσουν τελικά την ζωή, ενώ ο πατέρας του προς το παρόν αγνοείται.