Συνεχίζεται το αιματοκύλισμα στην Λωρίδα της Γάζας. Το Ισραήλ θέλει να εξουδετερώσει κάθε σημείο όπου υπάρχουν υποδομές της Χαμάς. Την ίδια ώρα η ένοπλη πτέρυγα της ριζοσπαστικής παλαιστινιακής οργάνωσης υποστηρίζει πως κρατά αιχμάλωτο έναν ισραηλινό στρατιώτη.

gaza_hospital2.jpg
Ισραηλινά τεθωρακισμένα χτύπησαν τον 3ο ��αι τον 4ο όροφο νοσοκομείου στην Γάζα με αποτέλεσμα 5 άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους και 70 να τραυματιστούν εκ των οποίων οι 30 ήταν γιατροί και νοσηλευτές.

gaza_hospital3.jpg
Οι γιατροί στη Λωρίδα της Γάζας δεν αντικρίζουν τις εικόνες πολέμου μόνο μέσα στα χειρουργεία τους, που έχουν γεμίσει με τραυματίες και αίμα. Ζουν την εμπόλεμη κατάσταση από πρώτο χέρι, καθώς τα νοσοκομεία δεν γλιτώνουν από τις επιθέσεις.

gaza_hospital4.jpg
Η επίθεση έγινε στο νοσοκομείο των Μαρτύρων αλ Ακσα, με τους Παλαιστίνιους να κάνουν έκκληση στον Ερυθρό Σταυ��ό για την απομάκρυνση των ασθενών, καθώς οι περισσότεροι από τους τραυματίες ήταν γιατροί.

gaza_hospital5.jpg
Το μόνο που έχει απομείνει από την συνοικία Σετζάγια είναι σοροί και συντρίμμια. Σκοτώθηκαν τουλάχιστον 72 Παλαιστίνιοι.

Στο βίντεο θα δείτε δέκα Παλαιστίνιους να έχουν εισχωρήσει από δύο σήραγγες της Λωρίδας της Γάζας στο νότιο Ισραήλ.. Λίγο αργότερα πέφτουν νεκροί από πυρά ισραηλινών στρατιωτών…

Η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς με βίντεο στον τηλεοπτικό σταθμό που ελέγχει, υποστηρίζει πως έπιασε αιχμάλωτο έναν ισραηλινό στρατιώτη… Μετά από αυτή την δήλωση εκατοντάδες πολίτες βγήκαν στους δρόμους θριαμβολογώντας: «Ο Θεός είναι μεγάλος»! Όμως η ισραηλινή πλευρά το διέψευσε.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο...